5 Seconds of Summer Story

2014\10\23

9.FEJEZET

Amikor felkeltem az óra már 11-et mutatott.Leballagtam az emeletemről és mikor lent nem láttam senkit felmentem, Sarahoz és Lunához, de ott sem volt senki.Fura, gondoltam, de nem foglalkoztam vele.Felöltöztem és elhatároztam, hogy elmegyek reggelizni valahová, mert otthon minden kaja elfogyott.Kiléptem az ajtón, amikor ismerős nevetés ütötte meg a fülemet.Hátra mentem a kertünkbe és láttam, hogy Sarah és Luna teljesen jól elszórakoznak a...locsolóval.(?!)
-Ööö...Nem szeretnék semmit megzavarni, de én elmegyek enni valahová.Jöttök vagy hozzak nektek valamit?
-Szerintem megyünk-szólt Luna.
-Megvárom amíg rendbe szeditek magatokat, kaptok 15 percet!
Amíg a lányokra vártam leültem  a nappaliban és előszedtem a laptomomat.Felmentem a Vidámpark honlapjára és megnéztem, hogy milyen rendezvény lesz este.Kiderült, hogy egy sztárnak kell beöltözni, ahhoz, hogy bemehess.
-Lányok!-üvöltöttem-Úgy készüljetek, hogy vásárolni is megyünk!-Luna jött le a lépcsőn.
-Miért megyünk vásárolni??
-Mert megyünk este a vidámparkba és oda egy hírességnek kell beöltözni-mosolyogtam.Emlékszem, hogy körülbelül egy éve voltunk utoljára a vidámparkban este és akkor Zombi-nak kellett öltözni,egyszerűen imádtuk.
-Mehetünk!-Sietett le Sarah a lépcsőn.Beültünk a kocsiba és elindultunk le a hegyről.
-Milyen tipusú kaját szeretnétek?-Kérdeztem
-Én valami gyorsat ennék, ha nektek is jó.-Mondta Sarah.
-Burger King jó mindenkinek?-kérdeztem,a lányok pedig egy bólintással jelezték, hogy igen, az jó lesz.
-Oké, addig is ki-kinek szeretne beöltözni?-kérdezte Lana
-Én Avril leszek-mosolyogtam.Egyrészt szeretem a zenéjét, másrészt, belőlem hamar tudunk Avrilt csinálni, szóval ez egyszerű döntés volt.
-Gyerekek, eldöntöttem, Violetta leszek-mondta Sarah, a tőle telhető legkomolyabb hangon, de ahogy kimondta mindhárman elkezdtünk szakadni a röhögéstől.-Na jó most komolyan, mit szóltok Cher Lloyd-hoz?
-Az neked remek lesz!!-Vágtuk rá Lunával, mielőtt Sarah meggondolja magát.
-Ammm....Kit tudtok kihozni belőlem?-kérdezte Luna.
-Jesy Nelson?-Kérdezte Sarah.
-Nem vagyok oda érte, de legyen-egyezett bele Luna
-Megvan, hogy mit kértek?-kérdeztem és közben beálltam a parkolóba.Felírtuk egy papírra a rendeléseket és gyorsan beszaladtam, hogy minnél hamarabb el tudjuk intézni a dolgot.15 percel később bénázva jöttem ki, a sok cucc miatt, az épületből, de lányok nem, hogy segítettek volna, inkább nézték a szenvedésemet, bezzeg amikor Sarah csokis shake-jét kiborítottam véletlenül, teljesen fel volt háborodva.
-Segíteni luxus?-kérdeztem mérgesen.Luna folytatta a nevetést, Sarah pedig bevágta a durcit a csokis shake-e miatt.Komolyan mondom, senki ne kívánjon magának ilyen barátnőket!
Az út alatt megreggeliztünk, bár nekem kellett még egy kis idő, amég én is normális körülmények között el tudtam fogyasztani a reggelit, úgy, hogy nem okozok balesetet.
-Menjünk mááár!!-nyafogott Sarah.
-Nem lehetsz mindig ilyen türelmetlen, különben is kutatások bízonyítják, hogy a sürgetett, gyors evés nem tesz jót a szervezetünknek-okoskodott másik barátnőm, amítől teljesen ki tudtam készülni.Inkább benyomtam az utolsó sültkrumplit a számba és mehettünk is.
Csupán 5 óra kellett ahhoz, hogy mindent beszerezzünk.Nem, egyáltalán nem volt fárasztó, dehogy is! (szarkazmus)Haza érve mind hárman leültünk a kanapéra és úgy éreztük, hogy kész-vége, ennyi volt, mi nem csinálunk ma már semmit.Éppen az elalvás határán voltam, amikor megrezdült a telefonom, amire éberen kaptam fel a fejemet.Luke írt, szóval gyorsan megnéztem:

Luke:Mikor találkozunk?
-ahogy végig néztem magunkon a válaszom a hagyjuk az egészet lett volna, de megígértem, szóval inkább normálisan válaszoltam.-
Lana:Mivel az éjjeli vidámpark 11-kor nyit, legyen 11:30.Az jó?
Luke:Nekem tökéletes :)
Lana:Akkor ott találkozunk!
Luke:Várj!Mit vegyek föl, hogy ne ismerjenek fel?
Lana:Kapucnis pulcsit, mert amúgyis sztárok estéje van, szóval te saját magadnak "öltözöl be" :D
Luke:oké, akkor ott?
Lana:Igen :)
Luke:Most megyek és beöltözök saját magamnak xd
Lana:Mi is elkezdünk készülni. Bye!
-és kiléptem a chat-ről.-
-NA!-mondtam jó hangosan, amitől Luna leesett a kanapéról, Sarahra pedig látszólag a szívbajt hoztam.-Kezdjünk készülődni, most van fél 8, 10-re, de legkésőbb fél 11 re készen kell legyünk, szóval hajrá!-mindenki elindult a saját táskája felé, majd megcéloztunk három különböző fürdőszobát.
Gyors zuhany, hajmosás és egy 20 perces hajszárítás.A hajamat kivasaltam, majd rózsaszín és zöld csíkokat fújtam bele hajfestékkel.Enyhén füstös sminkemet 10 perc alatt kiviteleztem, már fehérneműben voltam, amikor rájöttem, hogy a halálfejes Abby Down felsőm, amit tavaly vettem kint Amerikában, az emeleten van a szobámban.Felfutottam érte, majd magamra húztam, ezzel elkenve szemfestékemet,amitől rohadt ideges lettem, bár még volt egy teljes órám.Kijavítottam, majd magamra kaptam a fekete csőgatyámat és a fekete bakancsot.Belenéztem a tükörbe és elégedett voltam az eredménnyel.Bekopogtam Lunához, mivel ő mondta, hogy szüksége lesz segítségre.
-Kell segítség?-tettem fel a kérdést.
-Hát kéne!-benyitottam a fürdőbe és azt láttam, hogy barátnőm a fekete magassarkúban, szürke rövid nadrágban és egy Nirvanas felsőben próbálta a haját begöndöríteni.Kivettem a kezéből a göndörítőt és pik-pakk megcsináltam neki.
-Nagyon-nagyon szépen köszönöm-hálálkodott-a sminkemben is lennél szíves segíteni?
-Persze-mosolyogtam.Neki már egy erős fekete sminket csináltam, hosszú, vastag cicás kihúzással és egy erős vörös rúzzsal emeltem ki az ajkait.
-Készen vagytok már???-dörömbölt Sarah az ajtón-fél tíz is elmúlt már!!
-Megyünk-mondtuk kórusban.Még gyorsan a derekára kötöttem Lunának egy piros-fekete kockás inget.Kiléptünk és megláttuk Chert, vagyis Saraht, de olyan élethű lett, hogy simán meglehetne vele embereket téveszteni.Sarah Cher Lloyd Want U Back klippjéből copizta fullra a ruháját.
-Ne egymást bámuljuk, induljunk!-Mondta Sarah ideges-izgatottan.Körülbelül 10 másodpercen belül a kocsiban ültünk és indultuk is.

 

 

 

 

 

 

2014\09\29

8.FEJEZET

Megpróbálam észrevétlenül haza érni, de Sarah és Luna a nappaliban vártak rám.
-Te-Meg-Hol-A-FRANC-BAN-Voltál??!?!?? Fél kettő is bőven elmúlt már!-Mondta..khm, inkább üvöltötte Sarah.
-Ha megnyugszotok elmesélem.
-Halljuk!-Mondta Luna, de úgy mintha valami bíróságon ülnénk.
-Elmentem sétálni, mert nem volt kedvem a bulizáshoz és út közben találkoztam Luke Hemmings-el-folytatni akartam, de nem tudtam, mert Sarahból és Lunából kitört a röhögés.Félrebillentett fejjel és félig felhúzott szemöldökkel vártam, hogy abba hagyják.
-Ha te találkoztál-röhögés-Luke Hemmings-el-röhögés-akkor én Taylor Lautnerrel járok-Röhögött folyamatosan Sarah.
-Sarah...lehet, hogy most nem hülyéskedik.
-Tessék?-kérdezte megrökönyödve, hirtelen álláspontot változtató barátnőmtől,Sarah.
-Hát, csak rá kell nézni.Ez a tipikus "ti idióták vagytok" fej.
-Hát nem tudom, elég hihetetlenül hangzik...tudom, hogy itt volt koncertük, amire mentünk is volna, ha az anyádék nem raknak ki-mondta Sarah Lunának-de, miért lett volna Luke Hemmings egyedül a Budai hegyeken??
-Ha hagyjátok, hogy elmagyarázzam választ kaptok a "lehetetlenre".-miútán hagyták, hogy elmeséljem az estémet, néma csöndben ültek és nagyon gondolkoztak.
-Bocs Lana, de én még mindig nem hiszem el-mondta Sarah és elhúzta a száját.
-Sorry L, de ez túl lehetetlen-Mondta Luna is.
-Na ééés, ha találkozhatnátok velük és Luke is megerősítené a dolgot?
-Túl messzire mész, de kíváncsi vagyok a végkifejletre, szóval hajrá!-Mondta Sarah, majd elment lefeküdni.Ketten maradtunk Lunával.
-Háát, nem is tudom mit mondjak.Figyelj L, nem tudom felfogni ,hogyha ez nem igaz, miért mondanád azt, hogy az.De azt is hülyeségnek tartom, hogy Luke hemmings az éjszaka közepén a hegyen kocsikázgat, majd együtt kajáltok.Ehhez nekem túl késő van, megyek és lefekszem, jó éjt!
-Jó éjt Lu!-Motyogtam inkább magamnak.

Beléptem face-re és láttam, hogy Luke fent van, szóval gondoltam, hogy inkább most megkérdezem.

Chat:

Lana:Szia! :)
Luke:Szia! Nem gondoltam, hogy ilyen hamar jelentkezel :D
Lana:Igazából én se :D
Luke:Akkor mi szél hozott ide? :D
Lana:A hitetlenség szele :DDDD
Luke:Szóval nem sikerült észrevétlenül haza jutnod?
Lana:Hát nem, durva kihallgatáson vettem részt
Luke:És hány évet kaptál?Vagy csak közmunkára ítéltek?
Lana:Hát ha még csak lecsuktak volna!Az túl egyszerű lenne!Találkozót kell veled szerveznem :P
Luke:Számítottam ám erre!
Lana::D
Luke:Te jobban ismered a várost és a barátnőidet,Szóval hova menjünk? :)
Lana:Hát...Állatkert vagy Vidámpark :D
Luke:Vidámpark! :D
Lana:okés :))) És ha nem akarsz lebukni, akkor este kell mennünk, szóval fél tízenegy-kor ott találkozunk ;) 
Luke:oké! :) Na megyek, mert mindjárt elájulok :D Jó éjt Lana :)
Lana:Jó éjt :)

Felmentem én is a szobámba és úgy ahogy voltam bedőltem az ágyamba és elaludtam.

2014\09\24

7.FEJEZET

Most mi van?!
Na mindenre számítottam, csak erre nem!
Lassan felé nyújtottam a kezemet, amit ő megfogott, majd megrázott.
-Luke vagyok!-mondta mosolyogva.Őőő...ookéé, kb mintha 5 évesek lennénk, de mindegy.
-Lana!-mosolyogtam vissza, furán.
-Akkor szerintem én leülök-mondta, majd leült.-Szóval...szeretnél kérdezni valamit?-Ahha! Most oda akar kilyukadni, hogy újra megkérdezzem, és most száz, hogy normálisan válaszolna!
-Nem, nem szeretnék kérdezni semmit.-mondtam vigyorogva.
-Értem, én viszont kíváncsi vagyok és megkérdezem, hogy miért sétáltál itt egyedül?
-Egy buliból jöttem, ahol összesen öt percet töltöttem,és a volt barátom tartotta.-mondtam neki, várva a reakcióját arra, hogy szóba hoztam a volt barátomat.Látszott rajta, hogy érti a dolgokat, de nem nagyon tudja mit válaszoljon.
-Na jó,nyertél! erre nem tudok mit mondani-röhögött.
Meghozták a késői vacsoránkat, amit beszélgetés közben el is fogyasztottunk.
Megtudtam, hogy Calum és Michael barátnője miatt vesztek össze, mert mind kettő egy ribanc és aztán mindenki másfelé vette az irányt, így kötött ki Luke itt a hegyen.Elmesélt pár sztorit lányokról, akiket itt a hegyen szólított meg.És néha tényleg nem tudtam abba hagyni a nevetést.
Én is elmeséltem neki eget rengető történetemet, amin végül valamiért elkezdtünk röhögni, szóval nagyon jól éreztük magunkat.Kifizettük a vacsorát, majd kimentünk és megkérdeztem, hova megy.
-Hát gondolom a hotelba-vigyorgott idiótán.
-Ha szeretnél itt órákig bolyongani és őrült lányoktól segítséget kérni, én szívesen itt hagylak-erre inkább gyorsan megmondta melyik hotelban szálltak meg.
Az odavezető út most sokkal élénkebben telt.Az út felénél bekapcsoltam a rádiót, amiben éppen egy skillet szám, a Monster szólt.Elkezdtem énekelni, mivel szeretem ezt a számot.Luke féloldalasan rámnézett.
-Mivan?-kérdeztem nevetve.
-semmi csak jó hangod van.-jegyezte meg csak úgy mellékesen, de nem bírta ki elröhögte magát.-Na jó,nagyon jó.
-Na, azért!-Mondtam komoly hangon.Az út hátralévő részében énekelgettünk, meg vihogtunk egymáson..vagyis inkább rajta.
Megálltam a Hotel parkolóba és mindketten kiszálltunk.Oda adtam neki a kocsi kulcsokat.
-Köszönöm egy élmény volt-mosolyogtam-De nekem mennem kell.
-Örülök, hogy találkoztunk.Különben, hogyan fogsz haza jutni?
-Taxi- mondtam
-Értem ééésss...ammm nem tudom tovább húzni, azt,hogy itt maradj,szóval bejelölhetlek Facebookon?-kérdezte
-Hát nem is tudom-Tettem, azt, hogy ezt nagyon át kell gondolnom.-Persze-mosolyogtam végül.A kezébe nyomtam a telefonom, hogy jelölje be magát, amit meg is tett.
-Hát akkor szia!-mondta, "szomorúan", de az az idegesítő mosoly ott bujkált az arcán.
-Jó éjt Luke!-Mondtam, majd leintettem egy taxit.Beszálltam ,megadtam a címet és azon gondolkodtam, hogy ezt, hogy fogom tálalni a többieknek.

2014\09\14

6.FEJEZET

Nem tudom mennyit álltam egy helyben, de végül nyugisan megfordultam.Nem akartam, hogy lássa, hogy nem voltam biztos abban, hogy tényleg megkérdezte.Aztán megszólalt:
Szóval vacsorázol velem?-Kérdezte és nekem leesett az állam.Semmit nem tud rólam...még a nevemet sem...Idétlen hangok jöttek ki a torkomból jelezve, hogy ezt át kell gondolnom.Egy belső hangra hallgattam, ami azt súgta, hogy mondjak igent.Mély levegőt vettem és elindultunk az étteremhez vezető lépcsőhöz.Amikor egymás mellé értünk rám mosolygott.
-Hogy hívnak?-Kérdezte meg mosolyogva azt, amiről már komolyan azt hittem, hogy soha sem kérdezi meg.
-Lana-Feleltem, de nem néztem rá.
-Szép neved van-Mondta és a hangján hallottam, hogy mosolyog.Mindenki ezt mondja, ezek a beszélgetések annyira sablonosak! Mindig megy a "de szép neved van és társai" és akkor a többi sablonos téma...halálra unom és őszintén nem félek megmondani még egy hetven évesnek sem, hogy ezek a kérdések rettentően untatnak.
Beléptünk a helységbe, nagyon igényes vendéglő.Az üzlet vezetője egy mindig mosolygós öregúr, akit Tom-nak hívnak és azt kéri mindenkitől, hogy csak szólítsák Tom papának, ami szerintem nagyon aranyos.Rögtön elénk lépett és egy mosolyt villantott felénk.
-Lana kedvesem! Jó régen láttalak! Ki a barátod?-kérdezte
-Csókolom Tom papa én is örülök, hogy látom- mosolyogtam.Ja! ő? Egy híres énekes és szeretném megkérni, hogy valami eldugott sarokba ülhessünk-Kérleltem a tulajdonost, aki csak intett a fejével, hogy kövessük. Luke tök értetlenül bámult, mivel nem értette mit beszélünk.Én csak rámosolyogtam és tök természetesen megfogtam a kezét és elkezdtem húzni magam után. Egy szép igazán otthonosnak mondható helyre ültettek le minket.Kértem Luke-nak egy angol étlapot és rendelés után gondoltam megkérdezem, hogy miért autózik egyedül és miért nem a srácokkal van.
-Összevesztünk-felelt egy szóval.Oké szóval nem akar róla beszélni.Szuper!Inkább csöndbe maradtam, nehogy még a végén ő sértődjön meg itt nekem!
-Van barátod?-Kérdezte megtörve a feszült csendet.Kicsit összeszorult a szívem a kérdéstől és láthatta a fejemen a bánatot, mert elkezdett bocsánatot kérni.-Ne haragudj, én nem tudtam. Tényleg bocsi.-Mondta és én elnevettem magam.
-Semmi baj. Őszintén, várható volt a dolog és még mindig jóban vagyunk- érdeklődve nézett rám.Most akkor hogy is van ez? Csak mert ő híres nekem el kell mesélnem a magán életemet, de Ő kussolhat és megsértődhet egy tök ártalmatlan kérdéstől?! Sajnos eléggé szókimondó vagyok és vele is közöltem az álláspontomat-
-Attól még, hogy híres vagy nem várhatod el az emberektől, hogy mindent elmondjanak neked, ha kéred, Te pedig csak úgy megsértődsz egy, a szituációhoz képest, normális kérdésen? Lehet, hogy a lányokat, akik körbe vesznek ez nem érdekli, de én nem fogok rögtön a lábaid elé hanyatlani, mint valami kutya, akit ha megunsz, majd arrébb rúgsz és "veszel" egy másikat!-Nem kiabáltam, de látszott rajtam, hogy elég ideges vagyok.Luke-on pedig azt láttam, hogy tuti, hogy még egy lány se mondott neki ilyet, de még ehhez hasonlót se.
Igazából azt hittem felpattan és dühösen elviharzik, de csak tátott szájjal nézett rám, majd lesütötte a szemét.
Igazad van és sajnálom-Motyogta és most nekem esett le az állam.Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz a reakciója, igazából sokkal vadabbra számítottam, vagy hogy is mondjam.
Rám emelte a tekintetét, majd lassan felállt a helyéről.-Gondoltam, hogy el fog húzni.-De nem mozdult állt ott és csak mosolygott.
-Kezdjük előröl szerintem!-és  jobb kezét felém nyújtotta.

2014\09\13

5.FEJEZET

*Luke*


Úristen én sík hülye vagyok! Hogy a jó istenbe voltam képes csak úgy oda üvölteni neki, hogy -Velem vacsorázol?-És most csak áll ott, nekem meg olyan vörös a fejem, azt hittem menten elájulok. Körülbelül öt percig csak állt egy helyben, majd szép lassan felém fordult.Nem láttam az arcát, túl sötét volt.Meg kellett törnöm a csendet.
-Szóval vacsorázol velem?-Kérdeztem kínosan és nem tudom miért, de abban a pillanatban bántam, hogy ezek a szavak elhagyták a szám.
-Öhh...háát...ööö...-úristen most nemet fog mondani.Látom rajta, hogy lehettem ekkora idióta?! Láttam, hogy válaszra nyílik a szája, csak úgy lestem a szavait...-Igen, szívesen-Mondta végül és komolyan megkönnyebbültem, de ugyanakkor nem is akartam elhinni, hogy igent mondott.
Igazából egy lány se habozott még ennyit a válasszal.Mind rögtön igent mondtak és most éreztem meg milyen, ha nem számít valakinek, hogy híres vagy.Vagyis ezt éreztem ezen a lányon és akkor ugrott be, hogy a nevét sem tudom,de már khmm...jobban felkeltette az érdeklődésemet mint kellene.

2014\09\12

4.FEJEZET

Össze-vissza sétáltam a sötét utcákon, elmerültem az emlékeimben, a közös emlékeinkben...azon gondolkodtam fogok-e tudni ennyire szeretni valaha is valaki mást.Egy lassító kocsi zaja hozott vissza a valóságba.-Ezt nem hiszem el! Valaki vagy valami mindig megzavar, ha gondolkodom.Először Luna a pofonnal, most meg ez a kocsi.-Mikor jobban átgondoltam a dolgot megrémültem, mivel egy pont mögötted lassító kocsi soha sem jelent jót, főleg nem este.Szép lassan a kerítés mellé mentem séta közben, gyorsítottam a lépteimen és vártam, hogy mi lesz...
Egy fekete sportkocsi állt meg, majd lehúzódott az ablaka.Kicsit meghökkenve tettem fel a kérdést:
-Elnézést, segíthetek valamiben?-Kérdeztem udvariasan, de rájöttem tök mindegy volt mivel a választ angolul kaptam meg.
-Ammm,Sorry?-kérdezett vissza kínosan.A hangja olyan ismerős volt...aztán megláttam az arcát.Egy pillanatra elállt a lélegzetem.Az autót Luke Hemmings vezette.Nem vagyok az a sikonyálós típus szóval higgadtan kérdeztem meg tőle, angolul:
-Te tényleg Luke Hemmings vagy?-Húztam föl az egyik szemöldökömet.Kérdésemre nagyot sóhajtott és csak utána válaszolt.
-Igen, én vagyok.Tudsz mondani nekem egy olyan éttermet, ahová nem járnak sokan és nyugodtan vacsorázhatok?-Na erre a kérdésre sem számítottam..Igazából semmire nem számítottam, egy véletlenre vagy valami ilyesmire.Szerencséjére a kedvenc éttermem egy eldugott helyen van és sosincsenek sokan, főleg este.
-De tudok egyet,a kedvenc éttermem.Ööö...van egy papírod meg egy tollad?- Mert akkor leírnám, hogy merre is kell menni.Elhúzta a száját, ebből tudtam, hogy nincs nála papír..vagy toll.Azon gondolkodtam, hogy hogyan tudná megjegyezni a bonyolult út vonalat, amikor hallottam, hogy mond valamit, de elsőre egyáltalán nem fogtam fel.
-Bocsi, mit mondtál?-kérdeztem meg tőle.
-Arra gondoltam, hogy khm...esetleg, nem is tudom-kezdte és én el sem tudtam képzelni mit akar kinyögni.-Hogy beülhetnél és segíthetnél, hogy merre menjek vagy esetleg, ha tudsz, vezethetsz is.-Fejezte be és nekem még az állam is leesett.Kínosan mosolygott arckifejezésemet látva és várta a válaszomat,amit nagyon át kellett gondolnom. Mi van ha egy őrült és el akar rabolni? De akkor miért ajánlotta fel, hogy vezessek?Csak úgy kavarogtak a fejemben a hülyébbnél hülyébb kérdések.Végül kérdéssel válaszoltam neki:
-Szóval vezethetek én?
Nyelt egy nagyot és bólintott egyet.
-Legyen...-szólaltam meg kissé félénken. Luke kiszállt és teljes életnagyságban láthattam őt.Én beültem a vezetői ülésbe, Luke pedig mellém az anyós ülésre.Az út szótlanul telt el.Egy kis idő után leparkoltam egy kis vendéglő parkolójában és mindketten kiszálltunk.Átadtam neki a kulcsokat, majd mondtam, hogy én megyek is.Megfordultam és elindultam, de éreztem, hogy még mindig engem néz és akkor egyszer csak:
-Hé! Nincs kedved velem vacsorázni?-kiabált utánam.A lábaim megálltak és egyáltalán nem voltam benne biztos hogy jól hallottam.

2014\09\12

3.FEJEZET

*Luke*

Már három órája csak vezetek és már rohadt éhes vagyok.Kellett nekünk összeveszni a srácokkal...Nem mehetek be egy gyorsétterembe se, mert ott a lányok rögtön szétszednek.Legalább a koncert után vesztünk össze és nem előtte...bár pont itt magyarországon...Itt vagyok egy kurva hegyen, ahol folyton zsákutcában kötök ki.Hihetetlen, hogy eddig csak lányokat láttam itt sétálni.Eddig hét lánytól kértem segítséget, de mind azt mondta, hogy csak ha....eltölthetnek velem egy napot,kapnak egy csókot vagy a legextrémebb ha magammal viszem őket Ausztráliába (amikor a csaj ezt így közölte velem az járt a fejemben, hogy WTF?! nem tudna inkább egy aláírást kérni vagy ilyesmi??) akkor segítenek.
Megláttam három lányt egy ház előtt .Először gondoltam megállok, aztán arra gondoltam, hogy nem lesz jó mert így túlerőben vannak, szóval inkább folytattam a "keresést".
Egy rövidgatyás lány sétált egyedül lefelé a hegyről és mondtam magamnak, hogy ő legalább egyedül van, szóval egy próbát megér...Azért imádkoztam, hogy ne kezdje el sikoltozni a nevemet és beszéljen angolul.Ja és , hogy ne kérjen cserébe valami hülyeséget...bár lehet, hogy túl sokat kérek.

2014\09\12

2.FEJEZET

Az út csak 20 perces volt, szóval elég hamar oda értünk, de már így is 9 óra volt és már kezdett sötétedni.
Kriszéknek jó nagy házuk van, háromemeletes plusz még a kétemeletes kert. Modern ház, medencével meg minden hülyeséggel.
Krisz a kapu előtt állt a haverjaival éppen cigiztek meg (gondolom) sört ittak.A lányokkal oda mentünk és Krisz már hajolt hozzám, hogy egy "csókot " adjon, nehogy valakinek feltűnjön a dolog kettőnk között.
-Krisz nem kell, a lányok már rájöttek-suttogtam neki oda.Egy bolintással és egy mosollyal nyugtázta a dolgot, de azért kaptam egy puszit.Luna és Sarah csak mosolyogtak és minket figyeltek.Szinte beleláttam a gondolataikba.
-Beszélgessetek csak, mi bemegyünk-Szólalt meg Sarah és Lunával bementek a házba.Krisz haverjai is követték őket, mivel nem akartak taui lenni egy kínos beszélgetésnek, mivel nem tudták, hogy mi tényleg barátok vagyunk és nem csak megjátszuk.
-Azt mondtad, hogy nem biztos, hogy eljössz-Mondta mosolyogva, miközben felhúzta az egyik szemöldökét.
-A lányok elrángattak-Forgattam meg a szemem,majd mindketten elröhögtük magunkat.
-Nem mész be?-kérdezte
-Inkább elmegyek sétálni-Mosolyogtam rá.
-Biztos jó ötlet ez? Sötét van, tök egyedül az utcákon, khmm nem túl biztonságos-Mondta és láttam a szemén, hogy tényleg aggódik.
-Tudok magamra vigyázni és ezt te is jól tudod-Mosolyogtam, adtam neki egy puszit meg egy ölelést és elindultam.

2014\09\09

1.FEJEZET

Egy átlagos napon haza felé sétáltam a boltból egy szatyorral a kezemben, amikor kettő rohanó alakot láttam meg.
Ahogy közeledtek egyre felismerhetőbbé váltak. Az egyikőjükben egyik legjobb barátnőmet Sharat ismertem fel,majd rájöttem, hogy a másik lány az Luna.Egyre csak azt üvöltözték. hogy LANA,LANA! de, hogy miért arra nem voltam képes rájönni.

-Édes szívem! Neked nem a pasid bulijára kéne készülődnöd amit már féléve megterveztetek és megszerveztetek?!?!?!- üvöltötte az arcomba a választ arra a kérdésemre, hogy mi a fenét is keresnek itt pontosan.

-Hááát...elfelejtettem-Próbáltam kitérni a válasz elől, mivel az igazság az, hogy másfél hónapja szakítottunk, de ezt még senki sem tudja.De félre értés ne essék nem azért nincs kedvem menni, mert szakítottunk-közös döntés volt és még mindig nagyon jóban vagyunk, és az osztály társainknak sem tűnt fel a dolog-,hanem mert egyszerűen nincs kedvem egy újabb nyár kezdő bulihoz, bár tuti ez lesz a legjobb, 9.-óta (mióta járunk) Krisszel mindig együtt szervezzük a legjobb bulikat.A suliban van egy verseny közöttünk.Minden évfolyamból választunk egy zsűrit, majd "nevezünk", hogy mi bizony bulit fogunk tartani.1 évben négy bulit kell tartanod ha neveztél,minden évszakhoz találnod kell egy témát, majd minden évszakban kihírdetik a legjobb buli nyertesét.Krisz most 12.-es én meg 11.-es vagyok és eddig minden buli-versenyt mi nyertünk meg és ezt is mi fogjuk, mivel mind kettőnknek remek ötletei vannak.
A gondolataimból Luna hozott vissza a valóságba egy csattnós pofonnal (auu!!). Eléggé elbambulhattam...

-Na jó Lana lehet, hogy más ezt elhiszi de Mi nem!Mi van köztetek Krisszel??-Vágta hozzám a kérdést, amitől olyan vörös lett az arcom, hogy tuttam nem tudok nekik tovább hazudni.

-Szakítottunk-böktem ki nagy nehezen.Sarah kiejtette a kezéből az S5-jét, ami helyben össze is törött, Lunának pedig akkorára nyílt  a szálya mintha egy egész Bigmac-et akarna belenyomni.
Na erre nem számítottak ők sem...

Mivel 10 lépésnyire voltunk kb a házunktól haza mentünk,ahol beavattam a lányokat a részletekbe és végül arra jutottunk ,hogy menjünk el és egy kicsit maradunk,a ztál lelépünk és elmegyünk mozizni meg ilyenek.(Bár előre sejtettem, hogy ez nem így lesz mivel az, hogy fürdőruhát vettek rosszat jelentett)
Felkaptam magamra egy fekete pántos felsőt, amit a szaggatott shortomba tűrtem bele és a kedvenc farmer dzsekimet rángattam magamra.egy fekete saru és már mehettünk is...volna ha Sarah és Luna nem b@szakszanak annyit a ruhaválasztással (mellesleg az én gardróbomból).
Mivel hármunk közül csak én mentem át a vezetői vizsgán elsőre és csak nekem volt kocsim én vezettem...

2014\09\09

AMIT A SZTORIRÓL TUDNI KELL

Először is ez egy kitalált történet, a valóságalapja nagyon kicsi. :)

Úgy gondolom,hogy csak olyan szereplőkről teszek ki képet, akik "híresek", mint például a 5sos, azaz élő emberek és a kitalált emberekről csak egy rövid leírást fogok adni és így mindenki a saját képzeletére bízhatja a szereplőket :)
A srácokat kicsit megfiatalítom a mostani korukhoz képest. :))

  

Akkor kedjük is el:

Ashton Irwin: Becenév: Ash
                        Kor:19

Ashton Irwin 5 Seconds of Summer

Calum Hood: Becenév: Cal
                        Kor:17

Calum Hood<3 bass players man...one of the HOTTEST bass players I've ever played my EYES on!!! ZAYUM

Luke Hemmings: Becenév: Hemmo
                              Kor:17

Luke :) yes I just look at a pin an it said whoever this is will Marry you in 1 year with this arrow ---> and look who it is its Luke

Michael Clifford: Becenév: Mikey
                             Kor:18

i love his voice so freaking much.......ugggghghhh why are you so perf?

Bíró  Lana: Kor:17
         Szinte az egész történetet Lana szempontjából ismerhetjük meg.
            Külső: 175cm magas, hátközépig érő, természetes szőke haja van és a vége rózsaszínes. Borostyán sárga a szeme és                               sportos és vékony.
            Belső: Kicsit lázadó, tud komoly is lenni, okos, eltökélt, jó értelemben őrült :)

 

Budai Sára: Becenév: Sarah
          Kor:17
          Lana legjobb barátnője.Gimis, de közben modellkedik.
          külső: 181cm, hosszú,barna hajú, kékes-zöld szemű és "tökéletes" modell alkattal rendelkezik.
          Belső:magabiztos, okos, pozitív, egyenes, megbocsájtó
 
Mezei Luna: Becenév: Lu
           Kor:18
           Lana és Sarah barátnője
           Barátja: Dani
           Külső: 170 cm, vállig érő, rozsda barna hajú, szürke szemű,átlagos testalkatú lány. 
           Belső: Vissza húzódó, de ha a barátaival van "kaland vágyó".Mindig a szülei irányítása alatt élt és azt                                     csinálta, amit mondtak neki, de a barátja miatt a szülei elküldték otthonról, ezért Lanánál lakik.

 

 

Nagy Dániel: Becenév:Dani
             Kor:20
             Egyetemista, és vegyésznek tanul.
             Barátnője:Luna
             Külső: 192 cm magas, rövid sötét barna hajú, szinte fekete szemű, szálkásan izmos srác.
             Belső: Elhivatott, hűséges, komoly, imádja a filmeket, maximalista

 

Vörös Krisztián: Becenév:Krisz
                             Kor:18
                             9.-óta a suli egyik legnépszerűbb sráca.Gitározik, énekel és Lana ex-barátja.
                             Külső: 181 cm, szőkés-barna hajú, sötétkék szemű, "normálisan" izmos srác.
                             Belső:Humoros, magabiztos, cinikus

Ezt a listát érdemes néha újra megnézni, mert bővítem folyamatosan :)